Услуги

ИВ РЕМОНТ услуги:

Професионални строителни услуги

Правилното и професионално изпълнение на нов покрив гарантира от стандартно от 10 до 20 години безпроблемна експлоатация.

Основни стъпки:
– Почистване на покривната площ
– Грундиране на основата с битумен грунд
– Газопламъчно полагане на един пласт усилен воалит – с или без посипка.

Дървените навеси са често срещано и предпочитано решение от много клиенти. Ние предлагаме изпълнение с качествен дървен материал включващ греди, ламперия, челни дъски.

Наличието на влага, може създаде сериозни проблеми – поява на мухъл, неприятна миризма, наводнения и рушене на сградата, а дори и здравословни проблеми. Правилното решение за справяне с влагата, е изработката на дренажна или отводнителна система. В строителството се правят дренажи на основите на постройката с цел предпазването им от разрушаване.

Ние от „ИВ Ремонт“ ЕООД можем да ви съдействаме и с цялостно изпълнение на металната обшивка и цялостната окомплектовка на вашия покрив.

При ремонт на тераса се включват различни дейности и услуги. Ако говорим за ремонт на вече съществуваща тераса, то може да става дума за полагане на хидроизолация, укрепване и корекция в отводнителната система. Разбира се, можем да говорим и за изграждане на изцяло нова тераса, като тук е редно да се съобразят далеч повече фактори и условия.

Довършителни работи (замазка, шпакловка, боядисване, др.) са онази част от ремонта, която оформя финалния външен вид на вашата сграда или помещение. Изборът на правилен изпълнител е особено важен, ако не искате да пренебрегнете всички положени усилия до момента.

Call Now Button