Довършителни работи (замазка, шпакловка, боядисване, др.) са онази част от ремонта, която оформя финалния външен вид на вашата сграда или помещение. Изборът на правилен изпълнител е особено важен, ако не искате да пренебрегнете всички положени усилия до момента.

Довършителните работи оформят атмосферата и естетиката на вашия дом!

- Направа на гипсокартон

Работата с гипсокартон, е изключително разпространена в наши дни. Приложенията му са много и използването му помага изключително много в цялостния ремонт на вашия дом.

– изправяне на криви стени и тавани

– изграждане на преградни стени

– изграждане на шумо- и топлоизолиращи външни стени

– обръщане краищата на врати и прозорци

– изработка и оформянен на красиви и разнообразни фигури

- Шпакловки и Боядисване с латекс

Шпакловката е процес, който трябва да придаде гладкост на стеанта, преди боядисване. Възможно е процеса на група шпакловка да бъде удължен (полагане на втора, трета „ръка“), в случай на повече неравности или кривини по стената, след което завършваме с финална и най-гладка „ръка“ шпакловка. Стените се шлайфат до идеално гладка повърхноста, след което се грундират. Така подготвените стени вече могат да бъдат боядисвани.

Колкото и лесно да звучи, боядисването може да се окаже трудна задача.

Доверете се на специалист!

- Замазки и мазилки

Замазката е онзи етап от изпълението на пода, който ви осигурява стабилна и равна основна. Саморазливната замазка е идеално решение за настилки изискващи идеално равни основи. Новоиздигнатите стени трябва да се измажат с подходяща мазилка. Изборът на мазилка зависи от изложението на помещението и нивото на влага. Най-често се използват дишащи, водоабсорбиращи и влагоотдаващи мазилки като гипсова или вароциментова.

- Изграждане на бани

Основният ремонт на един дом, почти винаги започва от банята. 

Предлагаме цялостно решение за вашата баня:

– Изграждане на водопровод и канализация, или подмяна на стар тръбен път

– Монтаж или подмяна на вертикалните щрангове, кранчета и връзки

– Измазване на стени с вароциментов разтвор до идеално равна и нивелирана основа, изграждане на стени от влагоустойчив гипсокартон

– Лепене на плочките и фугиране

– Монтаж на душове, мивки, др.

– Изграждане окачен таван с водоустойчив гипсокартон и вградени осветителни тела за баня.

- Настилки

Към края на основния ремонт се поставят подовите настилки:дървен или ламиниран паркет, дюшеме, теракот или гранитогрес, мокет или балатум. Всяка от тези настилки си има предимства и недостатъци, така че е нужно внимателно да се подберат за различните помещения в нашия апартамент.

Други настилки, които предлагаме:

тротоарни плочки – стандартно решение за довършване на пешеходни пътеки, тротоари, площади и др.

павета – монтаж върху пясъчна, полусуха или бетонна основа.

асфалтиране – Асфалтираме и малки площи, както в домакинството, като дворове и алеи, така и промишлени места като паркинги, гаражни алеи и тротоари.

бетонови площадки и пътеки

Call Now Button